Bundan Sonraki Hayatlarınızda Başarılar Diliyorum

Bundan Sonraki Hayatlarınızda Başarılar Diliyorum
28.06.2016
642
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni’nde konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, öğrencilerin fikirlerine çok önem verdiklerini belirterek “Öğrencilerimizin fikirlerini ve düşüncelerini yönetime de yansıtmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde emekleri çok büyük olan aileleri de en büyük alkışı hak ediyorlar. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Üniversitenizi de unutmayacağınızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nin 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni Spor Bilimleri Fakültesi Stadı’nda yapıldı. Çok yoğun bir katılımın olduğu törene törene Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu, fakülte bölüm başkanları, akademisyenler, mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi’nin son yıllarda hızla büyüyen bir üniversite haline geldiğini, eğitim ve araştırma gibi alanlarda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini söyledi. Daha önceki yıllarda yapılan sıralamalarda 60-70 arasında bulunan Sakarya Üniversitesi’nin son yıllarda yaptığı atılımla 15-20 arasına geldiğini belirten Prof. Dr. Elmas, bu konuda katkısı bulunan herkesi tebrik etti ve teşekkürlerini iletti. Rektör Elmas, “Öğrencilerimizin fikirlerini ve düşüncelerini yönetime de yansıtmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde emekleri çok büyük olan aileleri de en büyük alkışı hak ediyorlar. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Üniversitenizi de unutmayacağınızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

Dekan Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu ise 20’nci mezuniyet törenlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Türkiye’de Fen-Edebiyat fakülteleri arasında en çok sayıda akredite edilen fakülte olduklarını, 11 bölümün FEDEK tarafından akredite edilmesinin de fakültenin kalitesini ortaya koyduğunu söyledi. Mezun öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında topluma katkı yapacağına inandığını ifade eden Prof. Dr. Daşçıoğlu, “Öğrencilerimizi bugünlere getiren ailelerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin yeni hayatlarında yollarının ve bahtının açık olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde dereceye girenler ödüllerini ve belgelerini aldı. Fakülte üçüncüsü Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi Duygu Kaya’ya belgelerini Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, fakülte ikincisi Sanat Tarihi öğrencisi Neziha Bezci’ye belgelerini Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker ve Prof. Dr. M. Ali Yalçın, fakülte birincisi Tarih bölümü öğrencisi Furkan Sarı’ya belgelerini Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Dekan Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu verdi.

Tören, fakülte birincisinin konuşması, mezuniyet yemini ve kep atma ile sona erdi.

28-06-2016 / ST
642 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.