‘Bu Topraklar İçin’ Süleyman Şah Üniversitesi’nde Sergilendi

07.05.2013

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu,  Süleyman Şah Üniversitesi’nde ‘Bu Topraklar İçin’ adlı gösterisi sergiledi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu, Süleyman Şah Üniversitesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘Bu Topraklar İçin’ adlı gösterisini sergiledi.

Bahar şenliklerini festival havasında kutladıklarını ve bu etkinlikler kapsamında bu denli değerli sanat eserlerini öğrencileriyle buluşturabildikleri için çok mutlu olduğunu” ifade eden Prof. Dr. Hüseyin Ekiz, Konservatuvar Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin’e ve gösterinin Genel Sanat Yönetmeni Öğr. Gör. Kerem Cenk Yılmaz’a, Senaristi ve Dans Yönetmeni Arş. Gör. Umut Erdoğan’a teşekkür ederek günün anısına hazırlanan plaketi Konservatuvar Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin’e takdim etti.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Nevidans Sahne Sanatları Topluluğu gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

07/05/2013 – YC