Bitki Besleme ve Yeni Nesil Gübreler Semineri

Bitki Besleme ve Yeni Nesil Gübreler Semineri
10.03.2017
1.032
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı tarafından “Bitki Besleme ve Yeni Nesil Gübreler” isimli bir seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı tarafından düzenlenen “Bitki Besleme ve Yeni Nesil Gübreler” isimli seminere Compo Expert Turkey Pazar Geliştirme Müdürü Şükrü Kolukısa ve İlpaş A.Ş. Bölge Müdürü İrfan Sezer konuşmacı olarak katıldı.

Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Program Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Nurettin Kartal, Öğr. Gör. Recep Özkır ve Öğr. Gör. Mine Çilli’nin organize ettiği seminerde öğrencilerin merak ettiği soruları akademisyenler ve ilgili firma temsilcileri ve sektörün ileri gelenleri tarafından yanıtlandı.

Seminer, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi ŞENOĞLU ve Meclis Üyesi Kamil Özkan, Plant Dergisi, Aquacalix Peyzaj Firma Sahibi Oğuzhan Aşkar ve Ali Aşkar, S.S. Sapanca Süs Bitkileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Üyeleri, akademisyenler, Sapanca MYO Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı mezunları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Seminerin ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, Compo Expert Turkey Pazar Geliştirme Müdürü Şükrü Kolukısa ve İlpaş A.Ş. Bölge Müdürü İrfan Sezer’e bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için memnuniyetini dile getirerek teşekkür belgelerini takdim etti.

10.03.2017 – YC


1.032 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.