Bitirme Tezi Yarışması Başvuru Süresi Uzatıldı

06.03.2017

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ADAPTTO) tarafından düzenlenen “Ödüllü Lisans Bitirme Tezi Yarışması” süresi 13 Mart 2017 tarihine kadar uzatıldı.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Tıbbı Bilimler ve Tarımsal Bilimler alanlarında lisans 3 ve 4’üncü Sınıf öğrencilerinin bilimsel çalışmalarına katkı sunma amacıyla düzenlenen “Ödüllü Lisans Bitirme Tezi Yarışması” süresi 13 Mart 2017 tarihine kadar uzatıldı.

Kimler Başvurabilir?

•Yarışmaya Sakarya Üniversitesi 3 ve 4. Sınıf lisans programına kayıtlı öğrenciler,

•Yarışmaya birey ya da ekip olarak başvuru yapılabilir.

•Bir birey ya da proje ekibi en fazla bir proje ile yarışmaya katılabilir.

Başvuruların Değerlendirilmesi

-Projeler, özgünlük ve yaratıcılık kullanılan bilimsel yöntem, tutarlılık ve katkı, yararlılık, uygulanabilirlik ve kullanışlılık, kaynak taraması, sonuç ve açıklık gibi kriterlere göre değerlendirilir.

-Ön değerlendirme sonucunda sergilenmesi uygun görülen projeler Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde yapılacak sergiye davet edilir.

-Başvurular üç ana bölümü kategorilere ayrılarak değerlendirme yapılarak sıralama yapılacaktır;

-Mühendislik ve Doğa Bilimleri

-Sağlık Bilimleri

-Sosyal Bilimler

YARIŞMA TAKVİMİ

1)Başvuru

13 Şubat 2017- 13 Mart 2017                      Online Başvuru ( www.adaptto.net )

2)Başvuruların Değerlendirilmesi

13 Mart-19 Mart 2017                                   Ön Değerlendirme

3)Yarışmaya Katılacakların Açıklanması

20 Mart 2017                                                 İnternet sitesi, mail, telefon vb.

4)Final Sergisi ve Ödül Töreni

19 Nisan 2017                                               SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi

Başvuru ve daha detaylı bilgi için; www.adaptto.net

06.04.2017 – YC