Bilgilendirme Toplantısı

Bilgilendirme Toplantısı
27.09.2013
616
A+
A-

İlahiyat Fakültesi’nde hazırlık sınıflarına yönelik tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi’ni kazanan hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik tanışma ve bilgilendirme toplantısı, 26 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi konferans salonunda yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak öğretim yılının ilk haftasında düzenlenen toplantıların bu yılki oturumuna SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay, Dekan Yardımcısı Doç Dr. Süleyman Akkuş, Fakülte Sekreteri Hasan Tataroğlu, Arap Dili ve Belagatı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Bostancı’nın yanı sıra İlahiyat Fakültesi’nden çok sayıda öğretim elemanı ve hazırlık sınıfı öğrencileri katıldı.

Toplantı 2012-2013 öğretim yılı hazırlık sınıfları ile ilgili slayt gösterisinden sonra Dekan Prof. Dr. Günay’ın açılış konuşması ile devam etti. Arap Dili ve Belagatı Ana Bilim Dalı başkanı Doç. Dr. Bostancı ise, hazırlık sınıfı ders programı, sınıf geçme sistemi, dönem içinde uygulanan programlar ve ayrıntıları hakkında bilgiler verdi.

Programa katılan diğer öğretim elemanları da öğrencilere kendilerini tanıtarak,  tavsiyelerini dile getirdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Toplantı, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında hazırlık sınıflarında ilk 10 dereceyi alan öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

27-09-2013 / ST

 


616 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.