Beyaz Önlük Giyme Töreni

18.11.2013

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’nci sınıf öğrencileri için  ‘Beyaz Önlük Giyme Töreni’ düzenlendi.

2013/2014 Eğitim Öğretim Yılında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’nci sınıf öğrencilerine Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi. SAÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, öğretim üyeleri, öğrenciler ve velilerde katıldı.

Törende bir konuşma yapan Sakarya Valisi Mustafa Büyük, ‘‘İlimizde geçen yıl eğitime başlayan Tıp Fakültemiz, ilimizin sağlık sorunlarının giderilmesi konusunda büyük bir fayda ve katkıda bulunacağına inanıyorum. Tıp Fakültesini ilimize kazandırılması konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından, bu yıl Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’inci sınıfa başlayan 70 öğrenciye Beyaz Önlükleri giydirildi.

18/11/2013 – //