BESYO Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

06.08.2012

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavı Duyurusu;

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı uygulama sınavı aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

İnternet üzerinden Ön Kayıtların Yapılması:

Sınava girecek adaylar 13 Ağustos – 24 Ağustos 2012 tarihleri arasında www.besyo.sakarya.edu.tr web adresi üzerinden ön kayıtlarını yapacaklardır.

Evrakların Teslim Edilmesi ve Ön Kayıtların Onaylanması İşlemleri:

Belirtilen tarihler arasında İnternet üzerinden ön kayıt yaptıran adaylar 27 Ağustos – 31 Ağustos 2012 tarihleri 9.00–17.00 saatleri arasında Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Binası kayıt bürosuna evraklarını teslim edeceklerdir.

Sınavların Başlama Tarihleri ve Yeri

• · Sınavlar 3 Eylül – 5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • · Sınavın tek aşaması olan Test Bataryası Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda yapılacaktır KAYITLARDA VERİLEN ADAY NUMARASINA GÖRE SINAV YERİNDE HAZIR BULUNMAYAN ADAY SINAVA ALINMAYACAKTIR.

06/08/2012 – //