Bekir Develi’den Stand-Up Gösterisi

09.03.2015

Ünlü TV programcısı Bekir Develi, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Stand-Up gösterisinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Girişimcilik ve Kişisel Gelişim Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen stand-up gösterisine, ünlü TV programcısı Bekir Develi katıldı. İzleyicilerin keyifli dakikalar yaşadığı stand-up gösterisine, SAÜ’lü öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Eğitimdeki pedagojik farklılıkları eğlenceli üslubuyla anlatan Develi, izleyicileri kahkahaya boğdu. Hayatındaki pek çok konu hakkındaki tecrübelerini mizahi bir üslupla aktaran Develi, SAÜ’lü öğrencilere iş hayatı, manevi dünya ve ailevi ilişkiler hakkında çeşitli tavsiyelerde bulundu.

09/03/2015 – YC