Başvurular 14 Aralık’ta Sona Eriyor

Başvurular 14 Aralık’ta Sona Eriyor
01.11.2012
502
A+
A-

Uluslararası Gizem Frit Seramik Yarışması’na başvurular 14 Aralık 2012 tarihinde sona eriyor.

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Gizem Frit A.Ş. tarafından bu yıl 3. Sü gerçekleştirilecek  olan  “Uluslar arası Gizem Frit Seramik Yarışması”na başvurular 14 Aralık 2012 Cuma günü sona eriyor.

Genç seramik sanatçı adaylarını desteklemek, çağdaş seramik sanatına katkıda bulunmak amacı ile düzenlenen yarışmanın jüri üyeliklerini SAÜ GSF Dekanı Prof. Nilgün Bilge, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Sevim Çizer, Mimar Sinan Üniversitesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Gül Özturanlı, Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Soner Genç, SAÜ GSF Seramik ve Cam Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Buket Acartürk, Türk Seramik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Batukan ve Gizem Frit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ballık yapacak.

Seramik yüksekokulları, güzel sanatlar fakültelerinin seramik ve cam bölümlerinin tüm ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin davetli olduğu yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı 20 Aralık 2012 tarihinde yapılacak.

Yarışmanın birincilik ödülü 5 bin , ikincilik ödülü 3 bin, üçüncülük ödülü 2 bin TL olarak belirlendi. Yarışmada ayrıca bin TL’lik 3 adet mansiyon ödülü verilecek.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayın.

01/11/2012 – HM


502 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.