Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Ekle-Sil İşlemleri Duyurusu

27.01.2012

Seçtiği ders açılmayan öğrencilerin dikkatine!

Ekle-Sil Duyurusu

Fakülte ve Yüksek Okullar için Ekle-Sil işlemi 27 – 28 Ocak 2012 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Yapılacak olan ekle sil işlemine öğrenciler www.obis.sakarya.edu.tr adresinden “Ekle-Sil” butonuna tıklayıp WebForm servisine yönlendirilerek ulaşacaklardır.

Öğrenciler bu serviste derse yazılma sırasında seçtikleri fakat açılmayan seçmeli ders(ler)inin Ders Kodlarını ve Ders Adlarını ve bu ders(ler) yerine almak istedikleri ders(ler)in Ders Kodlarını ve Ders Adlarını girerek formu göndereceklerdir. Öğrencilerin gönderim formları uygun bulunduğu takdirde gerekli işlem yapılacak, öğrenci ilgili derse kayıt edilecektir.

Açılmayan seçmeli dersler Fakülte-Bölüm-Yüksekokul-MeslekYüksekOkulu bazında ekli dosyada yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT:

– Sadece açılmayan Seçmeli Dersler yerine Ekle-Sil işlemi yapılacaktır.

– Bu ekle sil işlemi mazeret kaydı olmayıp; derse yazılma işlemini gerçekleştiren(öğrencilerin derse yazılma sırasında seçtiği dersler Obis servisinde “Seçilen Dersler” kısmında yer almaktadır) fakat seçtiği ders açılmayan öğrenciler için geçerlidir.

– Kapanan ve yerine seçtiğiniz dersin Ders Kodunu bilmiyorsanız boş bırakabilirsiniz.

Not:Geyve MYO dersleri daha sonra ilan edilecektir.

Duyuru metnini indirmek için tıklayın (PDF):

Ekle_Sil Duyurusu

Açılmayan seçimlik dersleri indirmek için tıklayın (rar):

Açılmayan Seçimlik Dersler

27/01/2012 //