Bağışıklık Sistemi Güncelleme

Bağışıklık Sistemi Güncelleme
15.12.2016
1.485
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda, 1. Sakarya İmmünoloji Günleri kapsamında  “Bağışıklık sistemi güncelleme” toplantısı yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilere ve konuya ilgi duyan katılımcılara immunite ile alakalı en güncel bilgilerin sunulması amacıyla planlanan “1. Sakarya İmmünoloji Günleri” toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Oturum Başkanlığını Prof. Dr. Mustafa Altındiş’in yaptığı etkinlikte, Prof. Dr. Mustafa Altındiş İmmunolojiye Giriş, Yrd. Doç. Dr. Ayla Eren Özdemir Doğal İmmunite, Uzm. Dr. Semra Gürel Öz Hücresel-Humoral İmmun Sistem, Uzm. Dr. Ferhat G Aslan İmmun Reaksiyonlar ve Hipersensitivite, Yrd. Doç. Dr. Ş. Berna Aykan İmmünolojide Tanı Testleri konuları üzerine birer sunum yaptı.

İmmün sistemin önemi, sağlıklı kalma ve kanserden korunma yolları konularının ele alındığı etkinlikte, zinde kalınmasında beslenmenin, egzersizin, temiz havanın, kötü alışkanlıklardan uzak kalmanın önemine değinildi. Etkinlikte, İmmün sistemin güçlendirilmesinde vitaminler ve minerallerin önemi yanı sıra doğal beslenmenin gerekliliği konusuna da vurgu yapıldı.

15.12.2016 – YC


1.485 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.