Avrupa Teknoloji ve Toplum Konferansı

Avrupa Teknoloji ve Toplum Konferansı
03.07.2013
646
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen ‘Avrupa Teknoloji ve Toplum Konferansı, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi işbirliği bu yıl ilki gerçekleştirilen, Avrupa Teknoloji ve Toplum Konferansı (EuroTecS-2013), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımı ile 27-28 Haziran 2013 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da gerçekleştirildi.

10 farklı ülkeden bildiri başvurusunun yapıldığı 1. Avrupa Teknoloji ve Toplum Konferansı (EuroTecS-2013), 150 bildiri ve poster sunumu gerçekleştirildi.  2 gün süren konferansın açılış konuşmasını Bilim ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün yaptı. Konferansta Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Quality processes in Sakarya Universiy”, Worcester Polytechnic Institute, Bernard Gordon Mühendislik Dekanı Prof.Dr. Selçuk Güçeri “Technology, Society and the Role of Universities”, Viyana Uluslararası Ekonomik İlişkler Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Josef Poeschl “Technology, Society and Democracy” ve Doç.Dr. Kutluk Özgüven“Impact of Technology in 21st Century Global Society” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Konferansın web sitesi eurotecs.ius.edu.ba olup, konferans sonrasında sunumların tam metinleri elektronik kitap olarak yayınlanacaktır.

03/07/2013 – YC


646 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.