Avrupa Birliği’nin Kriz ve Kritiği

Avrupa Birliği’nin Kriz ve Kritiği
31.01.2012
649
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen Kriz ve Kritik Konferansları’nın ikincisi 25-26 Nisan tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Kriz ve Kritik” konferansında “Avrupa Birliği’nin Kriz ve Kritiği” konusu ele alınacak. 25 – 26 Nisan 2012 tarihinde SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan konferansta bildiri özetleri için son tarih 15 Mart olarak belirlendi. Kabul edilen bildiriler ise 1 Nisan’da ilan edilecek.

Kriz ve Kritik Konferansları serisinin ikincisi olan Avrupa Birliği’nin Krizi ve Kritiği Konferansı’nın konu başlıkları ise; “Türkiye-AB İlişkileri, AB ve Çokkültürlülük, AB ve Ekonomik-Finansal Kriz, AB ve Uluslararası İlişkiler, AB ve İktidar, AB ve Ekonomik Entegrasyon” şeklinde olacak.

AB’nin söz konusu kriz alanlarını tespit eden, bu krizlerin derinlemesine analizini sunan ve özellikle krizden çıkış yollarına işaret eden orijinal bildirilerin beklendiği konferans, hem Türkçe hem İngilizce olacak. Bildiri özetleri 1,000 kelimeyi geçmeyecek şekilde krizkritik@sakarya.edu.tr adresine gönderilecek. Seçilen bildiriler, Journal of Crisis and Critique (Kriz ve Kritik Dergisi)’in ilk sayısında yayınlanacak.

Kriz ve Kritik Konferanslarının ilki “ Türkiye’de İslamcılığın Dönüşümü” başlığı altında 2 -3 Kasım tarihileri arasında gerçekleştirilmişti.  15 Üniversiteden yaklaşık 30 yerli ve yabancı akademisyen ve yazarın konuşmacı olarak katıldığı konferansa ilgi büyük olmuştu.

Konferansın duyurusunu indirmek için tıklayın:

Kriz_&_Kritik_Cagri_Metni

31/01/2012 – YC

 
649 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.