Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Dersi

12.10.2012

İnternet ortamında uzaktan eğitimle verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersi, örgün olarak da verilmektedir.

Öğrencilerin Dikkatine,

İnternet ortamında uzaktan eğitimle verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersi, örgün olarak da verilmektedir.

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersini internet ortamında uzaktan eğitimle alan öğrenciler, isterlerse bu dersi Kültür ve Kongre Merkezi’nde örgün eğitimle de alabilirler.

Kültür ve Kongre Merkezi’nde verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersine bütün bölüm öğrencileri katılabilir. Bu dersi alan öğrencilerin ders ile ilgili çalışmaları (sınav, ödev) www.ekampus.sakarya.edu.tr platformundan kullanıcı adları ve şifreleri girerek yapmaları gerekmektedir.

Ders Gün ve Saati:

Perşembe, Saat: 15:00 – 19: 00 , Kültür ve Kongre Merkezi Salon 7