Aşkın Beden Dilini Anlattı

Aşkın Beden Dilini Anlattı
08.05.2014
775
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu tarafından “Aşkın Beden Dili” isimli bir konferans düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansta Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Işık konuşmacı olarak katıldı.

Heyecanlanmanın aşık olma güdüsünü tetiklediğini söyleyen Işık, konserler, mitingler ve lunaparklarda insanların heyecan seviyesinin yükseldiğini ve kalp atışlarının hızlandığını, bu tür ortamlarda yanınızdaki kişiye aşık olma ihtimalinin güçlendiğini dile getirdi.

Aşkın gözlere, yüze, ellere ve parmaklara bakılarak anlaşılabileceğini belirten Işık, “Karşınızdaki kişi size bakarken göz bebekleri büyüyorsa bu, onun size ilgi duyduğunun göstergesidir. Büyümüş göz bebekleri karşı cinse çekici gelir. Kadınlar biraz da bu nedenle gözlerini ön plana çıkarmak ister. Aşıkların saatlerce birbirlerinin gözünün içine bakması bir hayranlık belirtisidir. Aşık bir kişinin kirpikleri normalden daha fazla titremeye başlar. Romantik bir aşık heyecandan ellerini kontrol etmekte zorlanır. Elini nereye koyacağına, ne yapacağına karar veremez. Koluna, bacağına, kulağına dokunma ihtiyacı duyar” dedi.

Aşık olanlara tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Işık, konferansın sonunda katılımcılara bir de aşk testi yaptı.

8/05/2014 – MA

 
775 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.