Aşçılık Programı Misafirlerini Ağırladı

15 Mart 2016

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ve Akademik Aşçılar Topluluğu, Finlandiya ve Kocaeli’nden aşçılık öğretmenleri ve öğrencilerini ağırladı.

Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Turizm MYO Aşçılık Programı ve Akademik Aşçılar Topluluğu 14 Mart Pazartesi günü Finlandiya ve Kocaeli’nden gelen misafirlerini ağırlayarak, mutfak kültürüne ait yemekler yapıldı.

Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ortak olarak yer aldığı, “The influence of the migratory flows in Europe through our national gastronomic  traditions emphasizing the variety of the European teaching practices” projesi kapsamında, Finlandiya Luovi Vocational College ile Kainuu Vocational Training Centre’dan gelen 3 öğretmen ile 6 öğrenci, Türk mutfağına ait yemekleri uygulamalı olarak, SAÜ Aşçılık mutfağında yaptılar.

15.03.2016 – BS

15 kez görüntülendi.
15 Mart 2016 - 15:27