Aşçılık Öğrencilerine Takdir Belgesi

12.05.2016

Ulusal ve uluslararası aşçılık yarışmalarında dereceye giren Sakarya Üniversitesi Kırkpınar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerine takdir belgesi verildi.

SAÜ Kırkpınar Uygulama Oteli’nde düzenlenen törene SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç, Genel Sekreter Yardımcıları Reyhan Yıldırım, Hilmi Yanmaz, Kırkpınar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Belge takdiminden önce öğrencilerin katıldığı yarışmalarda ki görüntülerin olduğu sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi. Katıldıkları  aşçılık yarışmalarında dereceye giren Nihal Altınbaş,  Büşra Kurt, Arzum Yıldırım, Semra Erdem, Tuğba Sar, Muhammed Eren Kazdal, Oğuzhan Kılınç, Yüksel Yücel, Baturalp Adıyaman, Recep Başaran, İsmail Üstünel, Hayriye Betül Erman, Ebru Yenen, Oğuz Akdoğdu, Ali Yağcıoğlu, Semanur Karbak ve Ebru Yenen’e takdir belgeleri  takdim edildi.

Aşçılık programının yeni olmasına karşın öğrencilerin yarışmalarda aldıkları başarıların sevindirici olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. Elmas, ödül alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.

Törenin ardından, Aşçılık Programı öğrencileri tarafından hazırlanan öğle yemeği yenildi.

11/05/2016 – MA