Aryadan Türküye Şan Resitali

13.03.2014

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından “Aryadan Türküye” isimli bir şan resitali düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 10 Mart 2014 Pazartesi tarafından “Aryadan Türküye” isimli bir şan resitali düzenlendi. Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına atfedilen konserde Türk müziği ve batı müziğinin seçkin örneklerinin seslendirildi.

“Aryadan Türküye” başlıklı konserde eserleri konservatuvar Temel Bilimler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilgün Sazak seslendirirken, Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet piyano ile Öğr. Gör. Kazım Gürkan ise tar ile eşlik ettiler.

Resitalin sonunda, Doç. Dr. Nilgün Sazak, Öğr. Gör. Kazım Gürkan ve Arş. Gör. Hacı Bekir Kurşunet’e SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Hatice Selen Tekin plaket takdim edildi.

13/03/2014 – YC