Araştırma Görevlileri ile Toplantı

Araştırma Görevlileri ile Toplantı
17.04.2012
1.235
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, SAÜ’de görev yapan Araştırma Görevlileri ile bir araya geldi.

Araştırma görevlileri, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda istek ve önerilerini SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a ilettiler.

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitede görev yapan araştırma görevlileri ile bir araya geldi. SAÜ Rektörlüğünü tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen araştırma görevlileri istek ve önerilerini dile getirdiler. SAÜ Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken ve Prof. Dr. Fatih Üstel araştırma görevlileri tarafından yöneltilen soruları cevapları yanıtladı.

Üniversiteleri Geleceği Sizlersiniz

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas yaptığı açılış konuşmasında, SAÜ’nün geleceğinin belirlenmesinde en önemli görevin araştırma görevlilerine düştüğünü belirterek, “Araştırma görevlileri, üniversitemizin geleceği açısından çok önemli bir konumda. Çünkü geleceğin öğretim elemanları sizler olacaksınız. Kendini çok iyi yetiştirin. Yönetim olarak, sizlerin devamlı olarak yanınızdayız. Her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Çalışmalara Destek Veriyoruz

Sakarya Üniversitesi’nin uluslararası işbirliği yolunda hızlı bir mesafe kaydedildiğini belirten Prof. Dr. Elmas, “Bilimsel araştırma, Ar-Ge çalışmaları ve yurtdışı bilimsel çalışmaları için ciddi bir finansal kaynak ayırdık. Yurt dışında, eğitim konusunda önde gelen üniversiteleri görün ve incelemeler yapın” çağrısında bulundu.

Açılış konuşmasının ardından, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcılıları ile birlikte, araştırma görevlilerinin istek ve önerilerini dinleyip, yöneltilen soruları yanıtladılar.

17-04/2012 – YC

 
1.235 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.