Arapça Dil Topluluğu’nda Açılış Heyecanı

Arapça Dil Topluluğu’nda Açılış Heyecanı
27.03.2014
857
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrenci kulüplerinden Arapça Dil Topluluğu, yeni faaliyet mekânına kavuştu.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrenci kulüplerinden Arapça Dil Topluluğu’nun (Multekâ lugati’d-dât) yeni faaliyet mekanının açılışı, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış programında konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay öğrenci topluluğunun yaptığı faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti ve topluluğun fakültedeki Arapça öğretiminin gelişmesine katkı yapacağına olan inancını dile getirdi.

Topluluğun öğrenci başkanı SAÜ İlahiyat Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Hüseyin İhtibar yaptığı konuşmada, yapılan ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Açılışta konuşma yapan bir diğer isim olan Arapça Dil Topluluğu Akademik Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı da kendilerine mekan tahsisi yapan fakülte dekanlığına, mekanın tefrişinde katkısı bulunanlara, programa katılan hocalara ve toplulukta görev alan öğrencilere teşekkür etti.

Program, Arapça Dil Topluluğunun yeni mekanının ziyaret edilmesinin ardından katılımcı hoca ve öğrencilere yöresel Arap yemekleri ve Arap kahvesi ikram edilmesiyle sona erdi.

27/03/2014 – YC


857 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.