Anayurt (24.09.2012) : SAÜ’de Oryantasyon Eğitimi

24.09.2012

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından İngilizce Hazırlık Eğitimi alacak olan öğrencilere SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde Oryantasyon Eğitimi verildi. Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Doç. Dr. Metin Timuçin tarafından verilen eğitimde, öğrencilerin yararlanabileceği imkanlar, Yabancı Diller  Bölümü’nün işleyişi ve bilgisayar destekli eğitim konusu ele alındı. İngilizce Hazırlık sınıflarına kaydolan öğrenciler için Seviye Tespit Sınavı gerçekleştirileceğini belirten Doç. Dr. Metin Timuçin, bu sınavın öğrenciler için önemli olduğunu ifade ederek ‘Yeni sınıflann oluşturulmasında bu sınavın sonuçları etkili olacak’ diye konuştu.

Anayurt Gazetesi – 24 Eylül 2012