Anayurt (22.06.2012) : Mezuniyet Sevinci

22.06.2012

Sakarya Üniversitesi mezuniyet töreni Sakarya Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi mezun öğrencilerini düzenlenen muhteşem törenle uğurladı. Sakarya Atatürk Stadyumunda düzenlenen törende 6 bin 286 öğrenci kep attı. Törene Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’lü Akademisyenler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından SAÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencilerinin mezuniyet meşalesini yakması ve mezun olacak öğrencilerin yaptığı geçit töreniyle başladı.

Anayurt Gazetesi – 22 Haziran 2012