Akyazi MYO Öğrencilerinden Anlamlı Proje

Akyazi MYO Öğrencilerinden Anlamlı Proje
14.12.2015
1.486
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencileri anlamlı bir projeye imza attı.

Sakarya ÜNniversitesi Akyazı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Kars’ın Susuz İlçesi Çığrıklı Okulu öğrencilerine hediyeler gönderdi. Anadolu’nun herhangi  bir köyündeki okul öğrencilerine yardım kampanyası düzenleme kararı olan Akyazı MYO öğrencileri, geçen aylarda Sakarya ili Karapürçek ilçesi Kaymakamlığı’ndan Kars ili Susuz ilçesi kaymakamlığına atanan Kaymakam Yusuf İzci ile irtibat kurdu.

Kaymakam İzci’nin de projeyi desteklemesi ile yardım yapılacak köy ve okulunun ismi belirlendi. Okulda öğrenim gören 33 öğrencinin tek tek elbise ve ayakkabı numaraları tespit edilerek toplanılan yardımlar Susuz Kaymakamlığı’na gönderildi.

Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin gönderdiği hediyeler,  Kaymakam Yusuf İzci beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Onarıcılar, Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Canlı ve Bülent Zengi, okul müdürü, öğretmenleri ve köy muhtarı birlikte düzenlenen sade bir törenle öğrencilere ulaştı.

Hediyelerini alan Çığrıklı Okulu öğrencilerinin mutluluklarını, Akyazı MYO öğrencilerine teşekkürlerini ileterek paylaştılar.

Kaymakam Yusuf Izci; yaptığı açıklamada “Özellikle Akyazı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Dursun Gümüş, Ömer Dere’ye, Dilan Özsoy’a, Ayşenur Sarıkaya’ya, Rümeysa Arslan’a, Okul Sekreteri Yusuf Şahinoğlu’na, hocalara, öğrencilere, katkıda bulunan Akyazı ve İstanbul esnafına tüm Susuz halkı adına kaymakamlığımız ve milli eğitim şubemiz adına, Çığrıklı köyü öğrencileri adına sonsuz şükranlarımızı iletiyorum” dedi.


1.486 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.