Akit (11.02.2013): Eşcinsel İfsad Hareketi

Akit (11.02.2013): Eşcinsel İfsad Hareketi
11.02.2013
1.369
A+
A-

Eşcinsel lobileri ve kartel medyasının toplumu ifsad faaliyetleri son hız devam ediyor.

14 Şubat’ta başlayacak İf İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde gösterilecek ‘Benim Çocuğum’adlı sözde belgeselin tanıtımını yapan kartel gazeteleri, topluma eşcinsel propagandaya başladı.

Medyanın ‘eşcinsel’ ilgisini Akit’e değerlendiren Psikiyatrist Prof. Dr. Sefa Saygılı, bu faaliyetlerin ‘gizli reklam’ kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Bu girişimler, o tür insanlara yardım yahut yaşadıkları zorlukları gidermek ya da yol göstericilik için yapılmıyor. Toplumda aykırı olan sapkınlık durumlarının gizli bir şekilde reklamı yapılıyor. Tabii, bu hiç doğru değil. Topluma bu tür sapkınlıkları matah bir durummuş gibi takdim etmek hiç hoş değil ” dedi.

Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sami Şener de bu faaliyetlerin’masum’olmadığı görüşünde. ” Toplumsal problemlerin, bizim kendi toplumumuzun öz problemi olup olmadığı tartışılmalıdır. Yani ‘Bu mesele gerçekten bizim toplumumuzun problemi midir, değil midir? Yoksa başka bir toplumun bizim toplumumuza yaymaya çalıştığı bir düşünce midir? ‘Bu, genelde demokratik bir hak olarak öne sürülerek toplumun ahlâkî yargılarını örseleyici bir etki yaptığını düşünüyorum” diyen Prof. Dr. Sami Şener, ” Kadın ve erkeğin başka cinsiyetlere ait özellikleri taşımalarını araştırmak toplumun bir meselesidir; ama bunu toplumun genelinin meselesiymiş gibi sunmak topluma zarar vermektedir ” şeklinde konuştu.

Akit Gazetesi – 11.02.2013


1.369 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.