Akademik Personel İlanı

17.08.2012

2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddelerine göre Üniversitemiz’e Öğretim Elemanı alınacaktır.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Uzman kadrosu için adayların Başvuru Formuna özgeçmişlerini, 2 fotoğrafını, eserlerini, hizmet ve Öğrenim Belgeleri, Lisans Mezuniyet Transkripti, ALES’ten alanındaki puan türünden en az 70 puan ve KPDS veya ÜDS’den en az 50 puan aldığını belgeleyen bir evrakla veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldığını gösteren belge ile Yüksek Lisans mezunu olmak ya da lisans mezunu ve alanında en az 2 yıl tecrübeli olduğunu belgeleyen SSK, BAĞ-KUR veya Emekli Sandığı gibi kurumlardan alınacak evrakla birlikte Personel Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurularda gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın Duyuru Başlama Tarihini müteakip 15 (onbeş) gündür. E-posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlk Başvuru Tarihi: 17 Ağustos 2012

Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2012