Akademik Oryantasyon Eğitimi

Akademik Oryantasyon Eğitimi
26.09.2018
1.537
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından akademik personele yönelik oryantasyon eğitimi düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen program, Dr. Öğr. Üyesi Tuba Canvar Kahveci’nin ‘Kurum Kültürü’ adlı eğitimi ile başladı. Kahveci, kurumun vizyonu, misyonu, stratejileri ve kurum liderleri hakkında bilgiler verdi.

Program, Öğr. Gör. Selman Hızal’ın Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi (SABİS) başlıklı eğitim ile devam etti. SABİS içerisinde yer alan menüleri tanıtan ve SABİS hakkında planlanan birçok konuyu açıklayan Hızal, katılımcılardan SABİS ile ilgili şikâyet ve önerilere her daim açık olduklarını belirtti.

“E-Kaynakların Kullanımı ve Referans Düzenleyici Mendeley” başlıklı bölümde Sakarya Üniversitesi Kütüphanesinin imkânlarını ve erişebilirliği hakkında bilgiler verildi. Şeyma Akın ise referans düzenleyici Mendeley programını tanıttı. Mendeley hakkında soruları yanıtlayan Akın, katılımcıların önerilerini nasıl iletmeleri gerektiği ile ilgili bilgiler verdi.

26/09/2018


1.537 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.