Akademik Kurul Toplantısı

17.07.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi yıl sonu akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

SAÜ ilahiyat Fakültesi 2013-2014 Eğitim öğretim yılı sonu akademik kurul toplantısı 16 Temmuz 2014 Çarşamba günü fakülte konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Fakülte Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, diğer akademik personel ve fakülte sekreteri katıldı. Toplantı lisans programları, İLİTAM, DKAB ve Lisansüstü programlar ile Akademik Faaliyetler hakkında bilgi verildikten sonra bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili yaptıkları genel değerlendirme konuşmasıyla sona erdi.

17/07/2014 – HM