Agâh Sosyal Gelişim Derneği’nden Rektör Elmas’a Ziyaret

Agâh Sosyal Gelişim Derneği’nden Rektör Elmas’a Ziyaret
13.12.2016
1.454
A+
A-

Sakarya Agâh Sosyal Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özkara, Ali Kasım Aksoy ve Naci Çağlar ile Sakarya Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Alaaddin Ağcadağ, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, ziyarette Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından uluslararası çapta düzenlenen ve tüm toplum kesimlerinin istifade etmesini hedefleyen “5. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması” hakkında Rektör Prof. Dr. Elmas’ı bilgilendirdi.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, yarışma hakkında şu açıklamayı yaptı: “Binlerce gönüllü tarafından organize edilen Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları, Türkiye’nin en büyük sivil toplum organizasyonudur. Dünyanın 65 ülkesinden, Türkiye’nin tüm şehirlerinden toplamda 600 bine yaklaşan sayılarda kayıt alan yarışmamızın geçmiş 4 yıldaki konuları; İlmihal, Kur’an-ı Kerim Meali, Son Peygamber (SAV) Efendimizin Hayatı ve Hadis olarak düzenlenmiştir. Okuma alışkanlığının istenilen düzeylerde olmadığı günümüzde, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine katkı sağlamak, halkımızın, özellikle gençlerimizin sahih kaynaklarla buluşmasına destek olmak, Ufka Yolculuk organizyonunun en büyük amacıdır. Herkesin Kur’an-ı Kerim’i okuması, okuyanların ise daha derinlemesine bilgi sahibi olması ve bilgisini sınaması için bu seneki konuyu Kur’an-ı Kerim Meali olarak belirledik.”

13-12-2016 / ST
1.454 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.