Afrika’ya Yardım Eli

Afrika’ya Yardım Eli
19.09.2013
597
A+
A-

Sakarya Üniversitesi çalışanları Afrika ülkesi Çad’da su kuyusu açtırdı. Açılan su kuyusuna ise Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in ismi verildi.

Çoğunlukla Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde görevli personellerin yer aldığı bir grup, Afrika ülkesi Çad’da su kuyusu açtırdı. Açılan su kuyusuna, Sakarya Üniversitesi’nin eski hocalarından Prof. Dr. Sabahattin Zaim ismi verildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) çalışanları Afrika ülkesi Çad’da su kuyusu açtırdı. Çoğunluğu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F.) mensubu olan SAÜ çalışanları, “Afrikalı kardeşlerimizin içme suyu problemini bir nebze de olsa çözmek amacıyla İHH aracılığı ile Çad’da su kuyusunu açtırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımız Aralık 2012’de başlamıştı” dedi.

Öte yandan açılan su kuyusuna Sakarya Üniversitesi’ne öncü şahsiyet Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in isminin verilmesi bir vefa örneği olarak camiadan takdir topladı. Sakarya Üniversitesi’ne mal olmuş öncü şahsiyet Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in isminin verilmesi bir vefa örneği olarak camiadan takdir topladı. Sakarya Üniversitesi çalışanları, “İçme suyu sıkıntısı ve kuraklığın hayatı durma noktasına getirdiği Afrika’da açılan su kuyuları sayesinde insanların rahat bir nefes aldıklarının bilinci ile Afrika’da su kuyusu açma çalışmalarına devam edeceğiz” açıklaması yaptı.

19/09/2013 – //


597 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.