AB’nin Krizi ve Kritiği Sona Erdi

AB’nin Krizi ve Kritiği Sona Erdi
30.04.2012
619
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Kriz ve Kritik” konferansı sona erdi.

Bu yıl “Avrupa Birliği’nin Krizi ve Kritiği” konusunun ele alındığı konferans SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından 25-26 Nisan tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen, “Avrupa Birliği’nin Krizi ve Kritiği” isimli konferans sona erdi.

Türkiye-AB İlişkileri, AB ve Çokkültürlülük, AB ve Ekonomik-Finansal Kriz, AB ve Uluslararası İlişkiler, AB ve İktidar, AB ve Ekonomik Entegrasyon” konu başlıklarının ele alındığı konferans, 7 farklı oturumda gerçekleştirildi. Konferansta sunulan bildirilerin bir kısmı Journal of Crisis and Critique (Kriz ve Kritik Dergisi)’in ilk sayısında yayınlanacak.

Konferansın açılış konuşmaları Yrd. Doç. Dr. Tuncay Kardaş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı’ndan Büyükelçi Haluk Ilıcak tarafından gerçekleştirildi. Danimarka Aarhus Üniversitesi’nden Prof. Dr. Knud Erik Jørgensen’in konuşması ile devam eden konferansın açılış oturumuna, İngiltere Lancaster Üniversitesi’nden Prof. Dr. Aristotle Kallis, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar ve gazeteci yazar Herküs Millas konuşmacı olarak katıldı.

 

27/04/2012 – YC
619 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.