9. FEFKON Toplantısı SAÜ’de Düzenlenecek

05.03.2014

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek olan FEFKON toplantısı 4-5 Nisan 2014 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Türkiye’deki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya, İnsan ve Toplum Bilimi Fakülteleri (FEF) Dekanlar Konseyi’nin 9. toplantısı bu yıl Sakarya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Fen Edebiyat fakültelerinin mevcut durumunu değerlendirmek ve daha yüksek bir gelecek vizyonu oluşturmak amacıyla düzenlen FEFKON Toplantıları, Fen Edebiyat fakültelerinin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor. FEFKON Toplantıları, ortak problemleri yakından tanıma ve konulara daha geniş bir perspektiften bakabilme açısından son derece önemli.

9’uncu FEFKON Toplantısı hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız..

www.fefkon.sakarya.edu.tr

05/03/2014 – YC