Yerel Basında Bugün ( 16 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 16 Şubat 2018)
16.02.2018
853
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ÇEVRE KATLİAMI

Sakarya Nehri’nin Erenler İlçesi kısmında kalan kesiminde nehir kenarına atılan atıklar çevre katliamını bir kez daha ortaya koydu. Nehir yatağına atılan naylonlar dikkat çekerken bir naylonun erimesi 50 yıl sürüyor.

 

ADA POSTASI

EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sakarya Ticaret Borsası arasında , Engelli Çocuğa sahip ailelere yönelik ‘Aile Eğitim ve Danışma Merkezi’ yapılmasına dair ‘Eğitimde İşbirliği’ protokolü imzaladı.

 

BİZİM SAKARYA  

SOĞUK SAVAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, kendisini rüşvet almakla suçlayan aski AKP’li meclis üyesi Ertan Ak’ın cinsel taciz suçuyla mahkum olduğunu ve bu yüzden de partiden istifa ettirildiğini bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

 

SAKARYA HALK

YAA KAYDIRIN YAA SÖKÜN

Çark Caddesi esnafı adına konuşan Hakan Tenekeci, caddede dikili ağaçların sökülmesi veya yerlerinin değiştirilmesi gerektiğini savundu. İşyerlerinin önündeki ağaçların vitrin ve giriş kapılarını kapattığını anımsatan Tenekeci, ‘Bu ağaçlara konan kuşlar dükkanların önünü pisliyor’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

KRİTİK ANLAŞMA

Devlet tarafından Karasu’da 2 bin 200 dönüm arazi tahsis edilen BMC’ nin tank üretimi ve modernizyonu için  Alman Leopard tanklarını üreten firmayla anlaştığı belirtildi.

 

YENİ SAKARYA 

AYNI GEMİDEYİZ

Hiç kimseyi düşman olarak görmediklerinin altını çizen Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ‘Hangi parti olursa olsun bir araya gelmekten, birlikte hareket etmekten imtina etmeyiz. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi su alırsa hepimiz batarız’ dedi.

 
853 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.