7 Güzel Okuma Başlıyor

26.09.2017

Sakarya Üniversitesi Yedi Hilal Öğrenci Topluluğunun düzenlediği “Yedi Güzel Okuma” projesi başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Okuduğun yerden başla” sloganıyla desteklenen projede Cemil Meriç, İsmet Özer, Mustafa Kutlu, Necip Fazıl Kısakürek, Nuri Pakdil, Sezai Karakoç ve Tolstoy gibi önemli yazarların eserleri yer alıyor.

Alanlarında uzman şair, yazarlar ile gençlerin buluşturularak bir okuma ağının örülmesi amaçlanan projeye 4 – 6 Ekim tarihleri arasında kayıt yapılacak. Kitap tahlilleri için ise 16 Ekim – 3 Aralık tarihleri arasında kayıtlar gerçekleştirilecek.

Gençlerin yoğun ilgisinin beklendiği etkinliğe “www.yedihilal.org” adresinden kayıt yapılabilecek.

26/09/2017 – GP