40’ıncı Yıl Sergisi

40’ıncı Yıl Sergisi
19.03.2015
1.125
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi’nin ‘40’ncı Yılı’ anısına Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen iki farklı sergiye ev sahipliği yapıyor.

Selçuk Üniversitesi 40’ncı yıl anısına GSF öğretim üyeleri tarafından hazırlanan sergi, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın katılımıyla açılışı yapılan sergide resim, dokuma, heykel ve hat sanatı gibi farklı dallarda eserler sergilendi.

Sanatı ve sanatçıyı her zaman desteklediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversite olarak sanatın ve sanatçının yanında olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz. Dolayısıyla, kültürel ve sanatsal çalışmalara her zaman olduğu gibi destek vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, iki farklı sergi ile Selçuk Üniversitesini, üniversitemizde misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz. Selçuk Üniversitesi akademisyenlerini, öğrencilerini bu muazzam çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, serginin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Selçuk Üniversitesi GSF öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından hazırlanan bir diğer sergi ise, Sakarya Üniversitesi GSF Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 26’sı öğrencilerin, 14’ü öğretim elemanlarının olmak üzere toplamda 40 adet resmin sergilendiği etkinlikte, Sakarya Üniversitesi GSF Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, Selçuk Üniversitesi GSF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas ve Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Dalkıran da hazır bulundu.

Selçuk Üniversitesi GSF öğretim elemanları ve öğrencileri resim sergisi, 8 Nisan 2015 tarihine kadar Sakarya Üniversitesi GSF Sanat Galerisi’nde gezilebilecek.

19/03/2015 – YC


1.125 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.