3+1 SASKİ’ye Tanıtıldı

3+1 SASKİ’ye Tanıtıldı
10.02.2012
789
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nin nitelikli eleman yetiştirme kapsamında başlattığı 3+1 modeli SASKİ’de tanıtıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)Genel Müdürlüğünde gerçekleşen bilgilendirme toplantısına SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş başta olmak üzere genel müdür yardımcıları ve daire başkanları da katıldı. Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sakarya Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç.Dr.Mehmet Sarıbıyık tarafından yapılan 3+1 eğitim modeli bilgilendirme sunumunda proje sorumlularından Yrd.Doç.Abdullah Uzun, Yrd.Doç Sinan Serdar Özkan, Tansel Kulak ve Öğr.Görevlisi Zülfükar Özçelik de hazır bulundu.

Mesleki eğitimin nitelikli eleman yetişmesindeki önemine vurgu yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 3+1 eğitim modeli projesinin toplumsal ve ekonomik gelişime katkı sağlayacağını söyledi. Rüstem Keleş, “SASKİ olarak büyük yatırımlara imza atıyor, geniş olan hizmet alanımızda etkin bir çalışma programı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız sırasında mesleki eğitim gören öğrencilerimizin hem kurumumuza katkısı, hem de kurumumuzun öğrencilerimizi geleceğe hazırlama, onların bilgilerini, eğitim süreçlerinde sektöre dahil etme olanağıyla öğrencilerimize ve topluma katkısı bizleri memnun edecektir.” dedi.

MEYOK Koordinatörü Doç.Dr.Mehmet Sarıbıyık da Genel Müdür Dr.Rüstem Keleş’e projeye verdiği destekten ötürü teşekkür ederek “ Öğrencilerimiz bu projeyle 3 dönem okulda, 1 dönem de işletmelerde eğitim görecek, ancak çalışmalarımızı daha da geliştirerek süreklilik olması açısından stajı biten öğrencinin ardından diğer dönem aynı birimlere yine öğrenci göndereceğiz. Dolasıyla üretim ve hizmet sürecinde kesintisiz nitelikli eleman bulunduracağız.” dedi.

10/02/2012 – Haber Merkezi

 


789 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.