23 Nisan’da Hasta Çocukları Unutmadılar

23 Nisan’da Hasta Çocukları Unutmadılar
30.04.2012
674
A+
A-

Sakarya Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri çeşitli hastalıklardan dolayı tedavi gören çocukları ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı hasta yataklarında geçirmek zorunda kalan çocuklar, üniversiteli ablalarının hediyeleriyle bayram coşkusuna ortak oldular. Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri Kübra Kolat, Neslihan Genç, Kevser Akmanlar, Simge Özyürüm, Hanife Çelik ve Ayşegül Ekşi’den oluşan grup, Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Selcan Vodinalı eşliğinde Korucuk Devlet Hastanesinde yatan çocuklara çeşitli hediyeler takdim ettiler.

“Minik Kalpler Gülsün” adlı proje kapsamında gerçekleşen ziyarette çocuklarla hastanenin oyun odasında bir süre oyun oynayan öğrenciler, çocuklara keyifli anlar yaşattı. Doktor, hemşire, hasta yakınlarının da katıldığı oyunlarda çocukların bayramlarına ortak oldular. Öğretim Görevlisi Vodinalı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Dünya’nın ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanılan 23 Nisan gününde, hastanedeki çocukların da yanında olarak onların bayramını kutlamak istedik. Onların minik kalplerinde gülücükler oluşturmak bizleri de memnun etti. Hastane yönetimine, doktor ve hemşirelere teşekkür ediyoruz” dedi.

30/04/2012 – YC
674 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.