23 Nisan Resim Yarışması Düzenlendi

27.04.2016

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında “23 Nisan konulu” ödüllü resim yarışması düzenlendi.

Sapanca İlkokulu 3. ve 4. Sınıfta okuyan 111 öğrencinin katılım gösterdiği yarışmada birinciliği Elif Demirçivi, ikinciliği Ayşegül Yeter, üçünlüğü de Zeynep Arkan kazandı. Yarışmada 30 resim de sergilenmeye layık görüldü. Dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Yarışmanın seçici kurul üyeliğini, SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi okutmanı Gülay İnce, Sapanca Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Servet Sezgin ve Öğr. Gör. Seval Üksel, Sapanca İlkokulu sınıf öğretmeni Meltem Karabudak yaptı.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, resim yarışmasını düzenleyen Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri Nagihan Ergin, Nazlı Kaya, Sema Tankut, ve öğretim görevlileri Seval Üksel ile Servet Sezgin’e teşekkür ederek kutladı.

27/04/2016 – BS