2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

12.01.2015

Sakarya Üniversitesi Daire Başkanları 2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı, Rektörlük Sunum Salonu’nda yapıldı.

Üniversite üst yönetimi, dekanlar ve daire başkanları katıldığı toplantıda, daire başkanlıklarının 2014 yılı içinde yaptıkları çalışmalar ile 2015 yılı içinde yapacakları çalışmalara ilişkin hedefler değerlendirildi. Daire başkanları, toplantıda geçmiş yıla ait istatistikî verileri katılımcılara sundu. Sunumlar sırasında 2015 hedeflerinden de bahseden daire başkanları, Üniversitenin hedeflerinin gerçekleştirilmesi için akademik ve idari personelin eşgüdümlü çalışması gerektiği konusunda vurgu yaptılar.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, toplantıda yaptığı konuşmasında, bu yıl içinde özellikle Ar-Ge süreçlerine yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirterek, üniversitenin misyonu doğrultusunda öğrenciye vermesi gereken bir takım hizmetler olduğunu dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Elmas, “Biz her toplantıda, her çalışmayı öğrencilerimiz için yaptığımızı vurguluyoruz. Öğrenciye katma değer sağlamak konusunda yapılacak faaliyetlere her zaman öncelik vereceğiz. Bu kapsamda kongre merkezi, kafeterya, kütüphane gibi yerlerde, öğrencilerin yaptığı kulüp faaliyetlerinin ve üniversite içinde öğrenciye yönelik yapılacak her türlü aktivitenin lojistik hizmetlerinin tek bir merkezden idare edilmesini sağladık. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

12/01/2014 – ST