2012 Şampiyonu Fen Edebiyat Fakültesi

2012 Şampiyonu Fen Edebiyat Fakültesi
08.05.2012
592
A+
A-

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen, Personel Ligleri’nde gülen taraf Fen Edebiyat Fakültesi oldu.

Sakarya Üniversitesi 2012 Personel Ligi şampiyonu Fen Edebiyat Fakültesi oldu. Final maçında Teknik Eğitim Fakültesini 6-5’lik skorla yenen Fen Edebiyat Fakültesi, 2012 yılı Personel Ligi şampiyonu olmayı başardı.

Mart 2012’de başlayan maraton 17. Bahar şenliğinde sona erdi. Tüm rakipleri geride bırakan Edebiyatçılar Şampiyonluğa ulaştılar. Sahada tam bir bayram havası vardı. Kaleci Fatih, Sekreter Mustafa Durmuş, Sevinç yumağı oluşturdular. Doç. Dr. Elman Hazar, Yrd. Doç. Dr. M.Aslan, Yrd. Doç. Dr. M. Güzeltepe ve diğer yöneticiler şampiyonu finalde yalnız bırakmadılar.

Teknik Eğitim İkinci

Final maçlarına kadar mücadeleci ve hırslı futbol ile severleri mutlu eden Teknikçiler Finalde de şahane oynadı Antrenör Ahmet Zengin hocanın profesyonel Yöneticileri bile kıskandıracak idareciliği

Ligin en güzel yanlarından birisiydi. Her müsabakada grantualet giyimi vetarzı renk kattı ama finalde penaltılarla yenildi ve teknikçilerde gönüllerin şampiyonu olurken onları final maçında diğer yöneticilerde yalnız bırakmadılar.

2011 Yılı Şampiyonu İktisatçılar Üçüncü Oldu

Geçen yılın şampiyonu İktisat Final Grubunda Tek mağlubiyetle üçüncü oldu ayrıca Personel lig gol kralı Abdulkadir Gümüş ‘ü de bünyesinden çıkardı çifte kupa ile 2012 sezonunu tamamladı. Şükrü Cicioğlu hiçbir zaman takımını yalnız bırakmadı.

Mühendisler Dördüncü Oldu

Final grubunun mücadeleci ekibi Mühendisler zorlu rakipleri arasından Final grubuna çıktılar. Tecrübeli eldiven Serkan ve Maestro Hasan Mühendislik müzesine dördüncülük kupasını götürdü.

Finallerde Alınan Sonuçlar İse Şu Şekilde;

Mühendislik Fakültesi : 5                    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  : 6

Fen Edebiyat Fakültesi : 6                   Teknik Eğitim Fakültesi                   :5

08/05/2012 – YC
592 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.