2011 Yılının Değerlendirmesi Yapıldı

2011 Yılının Değerlendirmesi Yapıldı
20.01.2012
682
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) Toplam Kalite Çalışmaları kapsamında akademik birimlerin Stratejik Yönetim Bilgi Sistemindeki performansları gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

2011 yılının muhasebesinin yapıldığı toplantıya Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Fatih Üstel, dekanlar ve yüksekokul müdürleri katıldı.

Fakülte ve Yüksekokulların 2011 yılı hedefleri ve bu hedeflerin ne kadarının gerçekleştiğinin tartışıldığı toplantıda, 2012 yılı için akademik birimlerde ne gibi iyileştirmelerin yapılması konuşuldu.

Sadece Sakarya Üniversitesi’nde

Performans değerlendirmeleri SAÜ’de 2004 yılından beri yapılmasına rağmen, bu yıl bir ilk gerçekleştirildi ve sonuçlar tüm yöneticiler ile paylaşıldı.

Bu tip performans değerlendirmeleri birçok üniversitede yapılırken,  Sakarya Üniversitesi’nin bu çalışmaları daha etkili yürütmek için bir yazlım geliştirdi.  SAÜ’de geliştirilen yazılım sayesinde tüm birimler gerekli verileri bu yazılma yükleyip, ilgili raporları otomatik olarak alabiliyor. Birimler ayrıca yazılım sayesinde  kendisini başka fakültelerle karşılaştırarak performansını ölçebiliyor.

19/01/2012 – AB

 
682 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.