2. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi Sona Erdi

08 Ekim 2018

Sakarya Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğünce düzenlenen “2. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi” tamamlandı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan kongre açılış konuşmaları ile başladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın da katıldığı kongrede Pakistan’ın İstanbul Başkonsolosu Bilal Khan Pasha “Pakistan Dış Ticareti”, SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar “İşbirliklerinin Önemi”, Makedonya’nın Uluslararası Balkan Üniversitesinden Dr. Öğretim Üyesi Liza Alili Sulejmani “Makedonya Dış Ticareti” konularına ilişkin konuşma yaptılar.

4 Ekim’de başlayan ve iki gün süren kongrenin devamında Sakarya ve İstanbul gezi programları da düzenlendi. InTraders Akademik Platformu, “Sosyal Sorumluluk Bilinci” kapsamında Sakarya şehrinin marka değerine katkı sağlayan “Şehir Hafızası” projesinde görev alan SAÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Kütüphane Şube Müdürü Zeliha Köksal’a plaket takdimi yaptı.

InTraders Uluslararası Ticaret Akademik Dergisi, İngilizce Ekonomi Blog ve Uluslararası Pazar Araştırması başlıkları ile uluslararası ticaret alanına katkı sağlamayı amaçlayan kongrenin üçüncüsü uluslararası ticaret, işletme, iktisat ve tedarik zinciri yönetimi başlıklarıyla Mayıs 2019’da Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

08-10-2018 / ST

08 Ekim 2018 - 15:11