15 Saniyede Kayıt

15 Saniyede Kayıt
02.09.2013
736
A+
A-

2013 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Sakarya Üniversitesi’ne (SAÜ) yerleştirilen adayların kayıt işlemleri başladı.

2-6 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kayıtlar, SAÜ Esentepe Kampüsü Merkez Kafeterya binasında yapılıyor. Kayıt yaptırmaya gelen adaylar, ön kayıt sırasında kendilerine verilen sıra numarası ve saati ile herhangi bir yoğunluk yaşanmadan kayıt işlemlerini tamamlıyor. Yaklaşık 14 bin 500 adayın kayıt yaptıracağı SAÜ’de kayıt işlemleri, fakültelere ve bölümlere göre ayrı ayrı masalarda alınarak kayıt esnasında herhangi bir yoğunluk yaşanmaması sağlanıyor.

2 Eylül’de Mühendislik, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’ne yerleşen adayların kayıtlarıyla başlayan işlemler, 3 Eylül’de Fen-Edebiyat, Tıp, Eğitim, Hukuk, İlahiyat ve İletişim Fakülteleri ile Sağlık Yüksekokulu; 4 Eylül’de Teknoloji ve İşletme Fakülteleri ile Sakarya Meslek Yüksekokulu; 5 Eylül’de Sakarya Sağlık Hizmetleri, Kırkpınar Turizm, Sapanca, Arifiye, Pamukova, Ali Fuat Cebesoy ve Geyve Meslek Yüksekokulları; 6 Eylül’de Hendek, Kaynarca Seyfettin Selim, Karasu, Akyazı, Ferizli ve Adapazarı Meslek Yüksekokulları ile devam edecek.

Kayıt işlemleri için adaylardan istenen belgeler ise şunlar:  “Lise diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı, LYS Sonuç Belgesi’nin internet çıktısı, fotoğraflı nüfus cüzdanı fotokopisi, 6 adet vesikalık fotoğraf, ikinci öğretim ve uzaktan öğretim programlarına yerleşen adaylar için banka dekontu, öğrenci ön kayıt formu, Tıp Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileri için tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu”

02/09/2013 – ST


736 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.