14. Kariyer Günleri Yapıldı

14. Kariyer Günleri Yapıldı
16.04.2014
790
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Öğrenci Topluluğu tarafından her yıl düzenlenen kariyer günlerinin 14’üncüsü SAÜ Kültür ve Kongre Merkez’inde gerçekleştirildi.

SAÜ İK ve Kariyer Öğrenci Topluluğu tarafından 14’üncüsü düzenlenen ve iki gün süren kariyer günlerinin ilk gününde Bank Asya İK Müdürü Sinan Önol, Avivasa İK Bölüm Yöneticisi Berna Belkis, ikinci gününde de Karaca Porselen İK Uzman Yardımcısı Seyidenur Özbakır konuşmacı olarak katıldı.

Bank Asya İK Müdürü Sinan Önol konuşmasında, personel seçimi hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Önol, ‘Üniversite eğitimi süresince kendini geliştiren, kendini tanıyan ve mesleğinin peşinden koşan bireyleri tercih ediyoruz’ dedi.

Avivasa İK Bölüm Yöneticisi Berna Belkis, sigortacılık sektörü ve sektörde çalışanlar hakkında bilgi verdi. Türkiye’de sigortacılık sektöründe 18 şirket ve 18 bin çalışanın olduğunu söyleyen Belkis, 2023’e kadar bu sayıların artacağını dile getirdi. Personel seçiminde yeni mezunları tercih ettiklerini ve eğitimlerle personelin kendini geliştirmesine katkı sağladıklarını anlattı.

Karaca Porselen İK Uzman Yardımcısı Seyidenur Özbakır, çalıştığı firmanın insan kaynakları süreçleri hakkında bilgi verdi. Çalışanların eğitimlerine önem verdiklerini vurgulayan Özbakır, ‘Bizim için başarılı çalışan eğitimli çalışandır’ şeklinde konuştu.

16.04.2014 MA

 
790 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.