13’üncü Endüstri Mühendisliği Günleri

13’üncü Endüstri Mühendisliği Günleri
09.12.2013
1.087
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde (SAÜ) “13’üncü Endüstri Mühendisliği Günleri” başladı.

SAÜ Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen “13’üncü Endüstri Mühendisliği Günleri” SAÜ Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Alanlarında uzmanlaşmış kişilerin katılacağı ve üç gün sürecek etkinliğin ilk gününde Türk Telekom Saha Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, Eczacıbaşı İpek Kâğıt Üretim Planlama ve Kontrol Yöneticisi Arif Cez ile Viko Üretim Planlama Müdürü Tahsin Tuna konuşmacı olarak katıldı.

Türk Telekom Saha Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Haktan Yaşar Kılıç, “Başarılı Bir Endüstri Mühendisi Olmanın Sırrı” konu başlığı altında öğrencilere öğrencilik yıllarından bugüne kadar olan iş süreci ile ilgili yaşadığı zamanı anlatarak tecrübeleriyle öğrencileri bilgilendirdi.

İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı da “Süreç Yönetimi” konulu bir sunum gerçekleştirerek bu konu altında iş hayatında yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

“Üretim Planlama ve Kontrol Stratejileri” konusunda ortak bir sunum yapan Eczacıbaşı İpek Kâğıt Üretim Planlama ve Kontrol Yöneticisi Arif Cez ile Viko Üretim Planlama Müdürü Tahsin Tuna da, sorunsuz ve verimli bir üretim süreci için planlama yapmanın ve üretim kontrol stratejileri geliştirmenin önemini genç mühendis adayları ile paylaştı.

09-12-2013 / ST- KS


1.087 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.