​Onur Konuğu Emine Erdoğan

​Onur Konuğu Emine Erdoğan
10.12.2015
2.005
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde yarın düzenlenecek olan “Uluslararası Disiplinlerarası Kadın Çalışmaları Kongresi”nin onur konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan olacak.

Sakarya Üniversitesi Kadın, Aile, Sağlık ve Sosyal İşler Araştırma ve Uygulama Merkezi (SAÜKAM) ile Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM)işbirliğinde düzenlenecek olan “Uluslararası Disiplinlerarası Kadın Çalışmaları Kongresi (ICWOR 2015)” 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kongrenin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan onur konuğu olarak katılacak. Kongrede ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Sema Ramazanoğlu, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, KADEM Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ile SAÜKAM Müdürü Prof. Dr. Nurgül Keser birer konuşma yapacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan kongrede kadınların güçlendirilmesine yönelik multidisipliner yaklaşımlar “Kadın ve Adalet”, “Kadın ve Siyaset”, “Kadın ve Şiddet”, “Kadın ve Liderlik”, “Kadın ve Girişimcilik”, “Kadın ve Sanat”, “Kadın ve Toplumsal Cinsiyet”, “Kadın ve Medya”, “Kadın ve Din”, “Kadın ve Sağlık”, “Kadın ve Teknoloji” başlıkları altında ayrıntılı olarak tartışılacak.

Konu ile ilgili yerli ve yabancı katılımcılar, akademi ve sivil toplum kuruluşları ile tüm ilgili kuruluşların yer alacağı kongrede, bilimsel bir platformda önemli paylaşımlar gerçekleştirilecek.

ICWOR 2015 , SAÜ TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kongreyi canlı olarak izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız…

http://sakarya.edu.tr/tr/sautvcanli

 

 
2.005 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.